LEK DUBBEL GLAS

Wanneer dubbel glas lek is dan vormt zich vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas. Het vocht tussen dubbel glas is niet te verwijderen tussen de glasplaten. Het is aan te raden de ruit te vervangen. Het vervangen van dubbel glas kunnen wij voor u uitvoeren!

Meest voorkomende oorzaken van vocht in het dubbel glas is:

Einde van de levensduur
In de meeste gevallen heeft dubbel glas een fabrieksgarantie van 10 jaar. Na 10 jaar neemt de kwaliteit van dubbel glas af en de kans op lekkage neemt toe. Wanneer thermopane glas aan het einde van zijn levensduur is (maximaal 30 jaar), is het aan te bevelen het dubbel glas te vervangen. 

Verkeerd plaatsen door glaszetter
Indien een glaszetter het dubbel glas verkeerd heeft geplaatst bestaat er een kans dat het dubbel glas lek gaat en condens tussen dubbel glas terechtkomt. Wanneer dit het geval is en de lekkage ontstaat binnen 10 jaar, moet de glaszetter de dubbele beglazing kosten voor zijn rekening nemen en het dubbel glas vervangen. 

Onvoldoende onderhoud
Het kan voorkomen dat de kozijnen slecht zijn onderhouden en daardoor een lekkage in het dubbel glas ontstaat. In dit geval komen de kosten voor het vervangen van dubbel glas voor eigen rekening. Bij een erg slechte conditie van kozijnen, kan het zo zijn dat u beter naast nieuwe dubbele beglazing ook nieuwe kozijnen kunt plaatsen. Uiteraard treden wij in zo’n geval altijd met u in overleg en zorgen wij voor de scherpst mogelijke offerte dubbel glas

Een fabricagefout van het dubbel glas
Tijdens de productie van het dubbel glas kan de fabrikant een fout hebben gemaakt. Als de glaszetter constateert dat de lekkage daadwerkelijk door een fout in de fabricage zit, kunt u van de fabrikant van het dubbel glas een nieuwe ruit krijgen. In sommige gevallen ontvangt u een vergoeding voor het herplaatsen van het dubbele glas door een monteur. Wij staan u bij met raad en daad om de problemen te verhelpen

Dubbel glas lek verzekering
Wilt u weten of uw verzekering de reparatie van uw lek dubbel glas zal vergoeden? Wij nemen al uw werk uit handen en zoeken uit of uw verzekering dit gaat vergoeden. Een telefoontje naar 0800-2047 is voldoende. Dat scheelt u veel tijd en moeite.

Dubbel glas plaatsen kosten
Is uw dubbel glas lek of constateert u dat uw glas stuk is? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0800-2047, zodat wij u kunnen helpen! Bij ons kunt u direct nieuw dubbel glas bestellen. Onze glaszetters installeren dit snel en vakkundig.

Contact

Service Glasherstel Limburg
Windmolenbosweg 1
6081 PE Haelen

24/7 365 dagen/jaar 0800-2047
info@wimmergroep.nl

Stel een vraag

Versturen